30.08.2012 - 20:26
Okunma (1080)
Yorum (0)
Paylaş

ABD Borsaları Geriledi

ABD Borsaları Geriledi

ABD borsaları küresel ekonominin yavaşladığı endişelerinin arttırmasıyla geriledi

 

ABD hisseleri, Avrupa, Japonya ve Güney Kore'den gelen rakamların küresel ekonominin yavaşladığı endişelerini arttırmasıyla gerileyerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin 4 günde 3. kez düşeceği sinyalini verdi.

 

S&P 500 Endeksi yüzde 0.5 gerileyerek New York saatiyle 09:31'de 1,403.74 puana düştü. Gösterge endeksı buna rağmen 1 Haziran'da gördüğü düşük seviyenin yüzde 9.8 üzerinde bir ralliye devam ederken, Ağustos ayındaki yükselişine yüzde 1.7'de tutarak yükselişini üst üste 3. aya taşımaya hazırlanıyor.

 

ABN Amro Private Banking şef yatırımcısı Didier Duret, "Çokbüyük kazançlar gördük ve ivmenin devam edebilmesi için yeni bir ivme görmeye ihtiyacımız var; tercihen Avrupa'dan gelen bütün haberler" dedi. Duret, yatırımcıların daha ileri gitmeden önce bir sinyal görmeye ihtiyaçları olduğu için bazı durulmalar görülebileceğini, fakat Haziran seviyelerine dönülme riskinin gayet düşük olduğunu belirtti.

 

Bugün açıklanan bir rapor Euro Bölgesi'nde ekonomik güvenin Ağustos ayında son 3 yılın en düşük seviyesine indiğini gösterdi. Japon perakende satışları Temmuz ayında ekonomistlerin beklentilerinin altında kalırken, Güney Kore'de imalatçılar arasındaki güven 2009'dan bu yana en düşük seviyelere yakın kaldı.

 

Geçtiğimiz hafta beklenenden daha çok Amerikalı işsizlik başvurusunda bulunurken, bu gelişme istihdam sektöründeki ilerlemenin yavaşladığı sinyalini verdi.

 

 

www.borsagundem.com

 

Keyword : ABD Borsaları Geriledi haberi , ABD Borsaları Geriledi oku , ABD Borsaları Geriledi konusu , ABD Borsaları Geriledi hakkında , ABD Borsaları Geriledi manşeti , ABD Borsaları Geriledi perde arkası , ABD Borsaları Geriledi olayı , ABD Borsaları Geriledi son dakika , ABD Borsaları Geriledi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com