22.08.2012 - 04:59
Okunma (1320)
Yorum (0)
Paylaş

Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda

Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda

 

Sarı-Lacivertliler Real Madrid'den ayrılacağını açıklayan gurbetçi yıldız Nuri Şahin'i renklerine bağlamak üzere.

 

Hem Süper Lig, hem de Avrupa'da mücadelesini sürdüren Fenerbahçe transferde de boş durmuyor. Sarı-Lacivertliler Real Madrid'den ayrılacağını açıklayan gurbetçi yıldız Nuri Şahin'i renklerine bağlamak için gün sayıyor. Fanatik gazetesinin haberine göre; Nuri'nin menaceri Reza Fazeli, önceki gün Los Galacticos ekibinin yöneticileriyle milli futbolcunun geleceği hakkında bir araya geldi. Nuri'ye hem İngiltere'den hem de Fenerbahçe'den teklifler olduğu öğrenilirken, sarı lacivertliler Nuri için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtildi.

 

NURİ NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ

 

Bu arada Nuri'nin forma numarasının da değişmesi, Real Madrid'den ayrılacağının kesin işareti olarak gösteriliyor. Yeni sezon öncesi İspanyol ekibinde forma numaraları belli olurken, Nuri'nin numara değişikliği dikkati çekti. Milli futbolcunun geçen sezon giydiği 5 numaralı formayı bu sezon Fabio Coentrao'nun alacağı bildirilirken, Nuri de 15 numaralı formayı aldı. Boşalan 23 numaranın ise Tottenham'dan alınması beklenen Luka Modric'e verileceği iddia edildi.

Keyword : Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda haberi , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda oku , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda konusu , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda hakkında , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda manşeti , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda perde arkası , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda olayı , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda son dakika , Nuri Şahin Fenerbahçe Yolunda

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com