28.01.2012 - 08:36
Okunma (1578)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmene Zam Verilecek mi

Öğretmene Zam Verilecek mi

İçinde bulunduğumuz günlerde kamuoyunu en çok meşgul eden konulardan biri “Eşit İşe Eşit Ücret” kapsamında değişik meslek gruplarının maaşlarına yapılan artışlar, diğeri ise Emeklilere “İntibak Yasası” kapsamında yapılacak maaş artışıdır.

Bir çok meslek grubuna Eşit İşe Eşit Ücret anlayışı doğrultusunda maaş artışı yapılmış ve bu artışlar ilgili personelin Ocak ayı maaşlarına yansıtılarak ödemeleri yapılmıştır. Emeklilere ise intibak yasası kapsamında 2013 yılından itibaren ödenmek üzere önemli bir artış sağlanmıştır.

Şimdi ise eğitim öğretmenlerimizin gözü Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmiştir. Bunun nedenlerinden birincisi sayın başbakanın rahatsızlığı döneminde Sayın Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile görüşmesi, bu görüşmede bu konuların gündeme geldiği ve görüşüldüğü, ikincisi ise bir sendika başkanının başbakandan bu konu da söz aldığı söylentileridir.

Toplu sözleşme yasasının meclisten çıkması ile birlikte başlayacak görüşme sürecinde konu masaya sendikalar tarafından getirilecektir. Bundan birkaç hafta önce basında “Öğretmenlere 380 TL zam” şeklinde haberler basında yer almıştır. Öğretmenlerimizin ve eğitim sendikalarımızın bu haberlerin takipçisi olduğu unutulmamalıdır.

Umarız bu sefer öğretmenlerimizin yükselen sesi duyulur ve maaşlarında insanca yaşamalarını sağlayacak artış yapılır.

Keyword : Öğretmene Zam Verilecek mi haberi , Öğretmene Zam Verilecek mi oku , Öğretmene Zam Verilecek mi konusu , Öğretmene Zam Verilecek mi hakkında , Öğretmene Zam Verilecek mi manşeti , Öğretmene Zam Verilecek mi perde arkası , Öğretmene Zam Verilecek mi olayı , Öğretmene Zam Verilecek mi son dakika , Öğretmene Zam Verilecek mi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com