12.08.2012 - 17:25
Okunma (2286)
Yorum (1)
Paylaş

Mutsuz Eden Meslekler Hangisi?

Mutsuz Eden Meslekler Hangisi?

Yapılan yeni araştırma, en mutsuz eden meslekleri ortaya koydu. İşte o meslekler

 

CareerBliss tarafından yayımlanan rapora göre, düşük maaş, düzensiz çalışma saatleri ve çalışanlarının yükselme şansının olmadığı meslekler en mutsuz eden meslekler arasında yer alıyor.

Şubat 2011-Ocak 2012 yılları arasında ABD'li şirketlerde yapılan araştırma, çalışanlarının en mutsuz olduğu meslekleri ortaya koydu.

100 bin civarı çalışan üzerinde yapılan araştırma kapsamında en mutsuz eden mesleklerin başında güvenlik görevlileri geliyor.

En Mutsuz Meslekler

10. Bakım Onarım Şefi

9. Pazarlama Direktörü

8. Satış Direktörü

7. Pazarlama Direktörü

6. Program Yöneticisi

5. Ürün Yöneticisi

4. Satış elemanı

3.Öğretmen

2. Hemşire

1. Güvenlik Görevlisi

(Habertürk)

Keyword : Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? haberi , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? oku , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? konusu , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? hakkında , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? manşeti , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? perde arkası , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? olayı , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi? son dakika , Mutsuz Eden Meslekler Hangisi?

zırterenköy
15.08.2012 - 09:11
Misafir

MEDYADAN: İnsanları en çok mutsuz eden 10 meslek açıklandı. ZIRTERENKÖY’DEN: İnsanları en çok mutlu eden 10 meslek neden açıklanmıyor?.. Biz de o mesleklerden birine geçmek ve mutlu olmak istiyoruz da!… www.zirterenkoy.com


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com