09.08.2012 - 02:38
Okunma (1335)
Yorum (0)
Paylaş

İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Vaslui'yi 4-1 yenerek tur atlayan Fenerbahçe'nin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçlarında alınan sonuçlardan sonra play-off turunda sarı-lacivertlilerin muhtemel rakiplerinin belli olduğu bildirildi.

 

Kuraya seribaşı olarak katılamayacak olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinin, kuraya seribaşı olarak girecek Rusya'nın Spartak Moskova, Ukrayna'nın Dinamo Kiev, Yunanistan'ın Panathinaikos, Danimarka'nın Kopenhag ve Portekiz'in Sporting Braga takımları olduğu kaydedildi.

 

Bu arada, İtalya'nın Udinese, Fransa'nın Lille, İspanya'nın Malaga ve Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımları da Fenerbahçe gibi kuraya seribaşı olarak katılamayacak.

 

Kura çekimi 10 Ağustos Cuma günü saat 13.00'te yapılacak.

Keyword : İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri haberi , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri oku , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri konusu , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri hakkında , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri manşeti , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri perde arkası , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri olayı , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri son dakika , İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com