06.08.2012 - 16:39
Okunma (2026)
Yorum (0)
Paylaş

Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi.

Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi.

“MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü slaytlarında yer alan bilgilerden başlıklar şöyle; İlköğretim okulu iken İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülen kurumlara kurucu müdür atanmayacak. Mevcut okul müdürlerinin alanı ne olursa olsun alanı ile ilgili kurum kapanıncaya kadar görevlerine devam edecekler”

 

İlköğretim okulu iken ilkokul ve ortaokul şeklinde iki kurum olarak ayrılan eğitim kurumlarının aynı binada ya da iki ayrı binada faaliyetini sürdürmesi durumunda mevcut yöneticilerin alanları itibarıyla durumları ne olacak?

İlköğretim okulu iken aynı binada ilkokul ve ortaokul olarak eğitim ve öğretim  faaliyetini sürdüren eğitim kurumunu aynı müdür idare edecek, aynı bahçede iki ayrı  binada bağımsız olarak açılan eğitim kurumuna yeni bir müdür atanacaktır.

İlköğretim okulunun ilkokul kısmının kademeli olarak kapatılarak bağımsız ortaokul olarak devam edecek olan eğitim kurumunda görev yapan alanı sınıf öğretmeni olan yöneticilerin durumu ne olacak?

İlköğretim okulunun ilkokul kısmı kapatılıncaya kadar mevcut müdürün alanı ne olursa  olsun görevine devam edecektir.

İlköğretim okulunun ortaokul kısmının kademeli olarak kapatılarak bağımsız ilkokul olarak devam edecek olan eğitim  kurumunda görev yapan alanı alan öğretmeni olan yöneticilerin durumu ne olacak?

İlköğretim okulunun ortaokul kısmı kapatılıncaya kadar mevcut müdürün alanı ne  olursa olsun görevine devam edecektir.

İlköğretim okulu iken ilkokul ve bağımsız olarak açılan imam hatip ortaokulu/ortaokul olarak ayrılan eğitim kurumlarına  kurucu müdür görevlendirmesi yapılacak mı?

Bu eğitim kurumlarına kurucu müdür görevlendirilmesi yapılmayacaktır.

İlköğretim okulu ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldığında öğrenci sayısına bağlı olarak yönetici norm kadrosunun  düşmesi durumunda bu eğitim kurumlarında görevli mevcut yöneticilerin durumu ne olacak?

Mevcut yöneticiler norm kadro fazlası olacaktır.

İlkokul ve ortaokulun aynı binada olması durumunda mevcut durumunda mevcut müdürün her iki okulun yöneticiliğini  yürüteceğinin açıklandığı ancak iki ayrı kuruma ayrı yönetici normu verildiği bu nedenle bu normlara atama yapılıp  yapılmayacağı hususu ne olacaktır?

Bu aşamada atama yapılmayacak mevcut yönetici görevine devam edecektir.

 

Haber Kaynağı: www.personelmeb.net

 

 

 

Keyword : Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. haberi , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. oku , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. konusu , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. hakkında , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. manşeti , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. perde arkası , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. olayı , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi. son dakika , Yöneticilere E-Akademi Sistemi Üzerinden Önemli Bilgiler Verildi.

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com