04.08.2012 - 17:17
Okunma (1049)
Yorum (0)
Paylaş

İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu?

İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu?

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir türlü yapılmayan iller arası yönetici yer değiştirmeleri ile ilgili basın açıklamasıdır

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2009 yılında yayınlanan Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama Ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik’te eğitim kurumu yöneticilerinin isteğe bağlı iller arası yer değiştirmeleri yer almış ve ardından yöneticiler bu konuda beklentiye girmişlerdir.  Ancak yönetmelikte yer almasına rağmen 2009, 2010 ve 2011 yıllarında bakanlık kendi yazdığı yönetmeliği adeta unutarak bu konuda hiçbir duyuru yapmamıştır.

 

İller arası yer değiştirme konusu Sendikamız tarafından birkaç defa gündeme getirilmiş ve hatırlatmak için bakanlığa yazılı olarak sorulmuştur. Ancak bakanlık yetkililerinden yine de bir ses çıkmamıştır.

 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet ÇOLAK’a yönetmeliğin ilgili maddesini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

 

Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama Ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik madde 33’de şöyle deniyor; “Yöneticilerin iller arası yer değiştirmelerine ilişkin duyuru, Bakanlıkça ülke genelinde başvuru tarihinden en az on gün önce yapılır. Duyuruda; illere göre yöneticilikleri boş bulunan eğitim kurumlarının adları, tipleri, başvuracaklarda aranacak şartlar ve diğer hususlar belirtilir.”

 

Dördüncü yılına girdiğimiz bu maddenin gereğini yerine getirmek ve bu duyuruyu yapmak için neyi bekliyorsunuz?

 

Eğitim Yöneticileri sizden bir açıklama bekliyor. Çünkü birçok yönetici mağdur durumda ve sorumlusu sizsiniz.

 

Kamuoyuna duyurulur.

 

EYSEN GENEL MERKEZİ

Keyword : İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? haberi , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? oku , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? konusu , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? hakkında , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? manşeti , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? perde arkası , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? olayı , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu? son dakika , İller Arası Yönetici Yer Değiştirmeleri Ne Oldu?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com