04.08.2012 - 17:16
Okunma (1234)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!!

Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!!

 

Geçen gün Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ömer DİNÇER beyin bir açıklamasını okudum. Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4 eğitim modelinin sorunsuz devreye girmesi için hazırlıkları hızlandırdı. Valiliklerden destek isteyen Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER, öğretmenlerin rapor almalarının teftiş edilmesini istedi. Dinçer, 'İlk gün ilk dersten, son gün son derse kadar öğretmenlerimiz okulda olmalı' dedi. Bu haberi benim gibi birçok öğretmen okudu ve hayrete düştügünden eminim sadece hayretle kalsa iyi !!! bu haberi sayfalarına taşıyan haber sitelerine bir göz attım çok fazla yorum göremedim böyle haberlere alıştıkmı alıştırıldıkmı bilmiyorum artık. MEB ne yaparsa yapsın elimizden bir şey gelmez mi diye düşünüyoruz yoksa herkesin bir hesabı varsa öğretmeninde bir hesabı mı var diyoruz. Sayın Bakan Dünya Bankasının yayınladığı raporda, 'OECD ülkeleri içerisinde öğretmenlerin devamsızlık oranı en yüksek ülke, yine rapor alma ve işe gitmeme oranı en yüksek ülke Türkiye olduğunu söylüyor acaba OECD ülkelerinde  sağlık koşulları beslenme koşulları yada bakmakla yükümlü olduğun insanlar(çocuk-eş-anne-baba-kardeş) nedeni ile  ne kadar rapor alındığıda araştırılmışmı ?

 

Şimdi tüm öğretmen arkadaşlara çağrıda bulunuyorum önümüz kış bol miktarda c vitamini stoklayın kalın giyisiler alın evinizde daima gribe nezleye ishale vs hastalıklara karşı ilaç bulunudurun hasta olan eşinize dostunuza akrabanıza gitmeyin mazallah sizede bulaşır.

 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan üvey evlat muamelesi gören  4/B’li sözleşmeli öğretmenlerimiz vardı eğer 30 günden fazla rapor almak zorunda kalacak şekilde hastalanırlarsa sözleşmeleri feshedilebilirdi-ki bu yönde mağdur olam bir çok arkadaşımız olduğunu zaman zaman basında da duyduk- Allahtan kadroya geçtiler kurtuldular ama bakın tamda kurtulamamışlar önümüzdeki yılları tahmin etmek çokda zor olmasa gerek. Bir kaç yıl sonra evlilik  yapacak öğretmenlerin düğünlerini eğitim öğretim döneminde yapmalarıda sıkı takibe alınabilir.

 

Yıllar önce Sinan ÇETİNİN kısa filmini seyretmiştim “mutlu ol bu bir emirdir” diye. Film senaryosunda o yıllarda radyolarda Türk müziğinin çalınması yasaktır. Amacı batı müziğinin yaygınlaşmasını sağlamaktı. Milli Eğitim Bakanlığıda hastalanma bu bir emirdir mi demek istiyor ?

 

Mahir NADİ

Keyword : Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! haberi , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! oku , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! konusu , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! hakkında , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! manşeti , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! perde arkası , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! olayı , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!! son dakika , Öğretmen Hasta Ol(A)Maz !!!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com