04.08.2012 - 17:04
Okunma (1103)
Yorum (0)
Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına ilişkin net konuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına ilişkin net konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni ve Hacıbayram Camisi'ni kapsayan Ankara turu yaptı.İlk olarak müzeye çevrilen Ulucalar Cezaevi'ne giden Gül'ü burada, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki karşıladı.Yüksel ve Tiryaki, Gül'e müzeyi tanıttı. Daha sonra Hacıbayram Camisi'ne geçen Gül, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından karşılandı.Gül, öğle namazını burada kıldı. Namazın ardından bir süre camide dinlenen ve cemaat ile tokalaşan Gül, cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilerin, Başdanışmanı Ahmet Sever'in yaptığı açıklamalarla ilgili görüşünü sorması üzerine, şu açıklamada bulundu:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına ilişkin, "Daha önümüzde 2 yıl kadar uzun bir süre var. Bu süre içinde hepimizin içeride ve dışarıda yaptığımız, yapacağımız çok önemli işler var. Hepimizin işimizle en iyi şekilde meşgul olmamız ve görevlerimizi en iyi şekilde yapmamız gerekir. Günü geldiğinde de biz kendi aramızda otururuz, konuşuruz ve ne yapılacaksa en doğrusunu hep beraber yaparız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Sayın Başbakan Tayyip Bey ile arkadaşlığımız, ilişkilerimiz kardeşlik hukukunun da ötesindedir. Dolayısıyla bunu da aklınızda tutmanızı isterim" dedi

Keyword : Cumhurbaşkanlığı Seçimi haberi , Cumhurbaşkanlığı Seçimi oku , Cumhurbaşkanlığı Seçimi konusu , Cumhurbaşkanlığı Seçimi hakkında , Cumhurbaşkanlığı Seçimi manşeti , Cumhurbaşkanlığı Seçimi perde arkası , Cumhurbaşkanlığı Seçimi olayı , Cumhurbaşkanlığı Seçimi son dakika , Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com