02.08.2012 - 20:28
Okunma (1142)
Yorum (0)
Paylaş

Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin

Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin

Ramazan kulllanmanız gereken sıvılar...


MADEN SUYU

Dengeli elektrolit içermesi açısından doğal maden suları iyi bir seçim. Taze meyve kompostosu veya kuru meyve hoşaflarını az suyla kaynatıp içeceğiniz zaman içine maden suyu ekleyebilirsiniz.

AYRAN

Yaz aylarının en iyi içeceklerinden biri olan ayranı, Ramazan'da maden suyuyla karıştırarak içmeniz daha iyi bir sıvı takviyesi olur.

KARIŞIK MEYVE KOMPOSTOSU

Malzemelerimiz; 1 şeftali, 3 kayısı, 1 elma, 3-4 karanfil, 1 çay bardağı esmer şeker, 1 dal kabuklu tarçın. Meyveleri soymadan 4-5 parçaya böldükten sonra 1.5 litre suda kaynatın. Soğuduktan sonra süzerek taze nane yaprakları ekleyip buzlu olarak servis edebilirsiniz.

SOĞUK ÇORBA

Yarım kg. az yağlı yoğurdu, 4 yemek kaşığı haşlanmış buğday veya bulgur ve bol salatalıkla sulandırırarak çorba kıvamına getirin. Üzerine biraz zeytinyağı eklenebilir.

Keyword : Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin haberi , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin oku , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin konusu , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin hakkında , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin manşeti , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin perde arkası , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin olayı , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin son dakika , Ramazan'da Bu Sıvıları Tüketin

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com