29.07.2012 - 06:11
Okunma (1214)
Yorum (0)
Paylaş

Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi !

Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi !

 

THY, AKP lilerin iş kapısı oldu. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in oğlu Asım Dinçer, THY'nin yan kuruluşu olan şirkete finans müdürü olarak alındı. Asım Dinçer Enerji Bakam Taner Yıldız'ın kızıyla geçen yıl evlenmişti..

 

 

Bakan Dinçer'in oğlu da THY'de işe girdi.

 

Geçen yıl Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın kızı ile dünya evine giren Ömer Dinçer'in oğlu Asım, THY'ye bağlı TEC'de finans müdürü Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın damadı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in oğlu Asım Dinçer'in bir süre önce Türk Hava Yolları'na bağlı Motor Bakım Merkezi TEC şirketinde işe başladığı ortaya çıktı.

 

Airporthaber internet sitesinin haberinde, geçen yıl Taner Yıldız'ın kızı Rüveyda Yıldız ile dünya evine giren Asım Dinçer'in THY'nin ABD'li Pratt/VVhitney şirketi ortaklığında kurulan ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren TEC şirketinde finans müdürü olarak görev yaptiğı belirtildi.

 

Bu ilk şanslı çocuk değil!

 

Airporthaber bir süre önce, İstanbul eski Valisi ve şu anki AKP Mardin Milletvekili Muammer Güler'in avukat kızı Burcu Güler'in THY Hukuk Müşavirliği'nde, İstanbul eski Emniyet Müdürü ve şu anki Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ın kızının da yine Türk Hava Yolları'nda' Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptığını yazmıştı.

 

SÖZCÜ

Keyword : Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! haberi , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! oku , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! konusu , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! hakkında , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! manşeti , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! perde arkası , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! olayı , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi ! son dakika , Bakanın Oğlu Thy'de İşe Girdi !

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com