29.07.2012 - 06:02
Okunma (3114)
Yorum (0)
Paylaş

Kamyonette Canlı Alabalık

Kamyonette Canlı Alabalık

 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Ormanlı Cumalı bir esnaf kamyonetin kasasına yaptığı cam akvaryum içinde canlı alabalık satışı yapıyor.

 

Alaplı ilçesinde Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde bir esnaf kamyonetin kasasına yaptığı camdan akvaryum da ki canlı alabalıklar vatandaşların ardından alabalık satın aldı. Zonguldak, ilçeleri ve çevre illerde kamyonet ile alabalık satışı yaptığını belirten Durmuş Can,” Emekli olduktan sonra aylık maaşı beklemektense kendi yapabileceğim işleri kafamda araştırdım. Balık ticareti kafama yattı, sonra alabalık üretilen yerleri araştırdım Adapazarı Akyazı’da bu işi profesyonel yapan bir üretme çiftliği ile anlaşarak balık ticaretini yapmaya başladım” dedi.

 

Birçok il ve ilçelere giderek alabalık satışı yaptığını belirten Can, “Zonguldak başta olmak üzere birçok ilçeye giderek alabalık satışı yapıyorum.  Bölgede alabalığa en büyük ilgi Alaplı  ve Mollabey yerleşim biriminde daha fazla bu iki yerleşim alanında daha çok alabalık satıyorum. Kamyonetin kasasına koyduğum büyük camdan kutu içine alabalıkların yüze bilecekleri ortam oluşturdum. Camdan kutuyu aracın kasasına iyice monte ederek yolda gidişte herhangi bir hazar görmemesi için muhafaza yaptık. Suyunu sürekli taze tutabilmek içinde hemen yanına su deposu koyduk. Her gittiğimiz ilçede vatandaşlar önce şaşırıyorlar. Sorular soruyorlar ardından alabalık alıyorlar. Tanesi 2,5 TL'den satıyoruz” diye konuştu.

 

 

Keyword : Kamyonette Canlı Alabalık haberi , Kamyonette Canlı Alabalık oku , Kamyonette Canlı Alabalık konusu , Kamyonette Canlı Alabalık hakkında , Kamyonette Canlı Alabalık manşeti , Kamyonette Canlı Alabalık perde arkası , Kamyonette Canlı Alabalık olayı , Kamyonette Canlı Alabalık son dakika , Kamyonette Canlı Alabalık

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com