21.07.2012 - 07:59
Okunma (1178)
Yorum (0)
Paylaş

Hangi Tabela Asılacak?...

Hangi Tabela Asılacak?...

 

Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4 ile okulları ilkokul, ortaokul ve lise olarak ayırdı. Daha sonra yayınladığı genelge ile de ilkokul-ortaokul veya lise ve ortaokullar aynı binada eğitim verebileceğini belirtti. Aynı binada iki farklı tabelanın olmasından bahsetti. Asıl soruda şu nasıl tabela? Çünkü bakanlığın yayınlamış olduğu Kurum Tanıtım Kılavuzunda Anaokulları Pembe zemin üzerine , ilköğretimler mavi zemin üzerine, liseler ise sarı zemin üzerine siyah puntolarla yazılması gerektiği belirtilmiştir.

Ancak şimdi ilkokullar ve ortaokulların tabelaları hakkında en ufak bir yazı yok. Bazı ilçelerde okullar şimdiden iki tabelalarını asmaya başladı. Neye göre astıklarını bilmeden. Bu konuda bakanlığın Tabelaların(kurum tanıtımı) içeriğiyle ilgili bir açıklama yapması gerekmektedir.

Keyword : Hangi Tabela Asılacak?... haberi , Hangi Tabela Asılacak?... oku , Hangi Tabela Asılacak?... konusu , Hangi Tabela Asılacak?... hakkında , Hangi Tabela Asılacak?... manşeti , Hangi Tabela Asılacak?... perde arkası , Hangi Tabela Asılacak?... olayı , Hangi Tabela Asılacak?... son dakika , Hangi Tabela Asılacak?...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com