21.07.2012 - 07:48
Okunma (1278)
Yorum (0)
Paylaş

Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu

Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu

 

Fenerbahçe'nin Devler Arenası'na kesin olarak alınıp alınmadığı hâlâ kesinlik kazanmış değil..

 

Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme turunda Vaslui ile eşleşen Fenerbahçe’nin Devler Arenası’na kesin olarak alınıp alınmadığı hâlâ kesinlik kazanmış değil..

 

2011’de Şampiyonlar Ligi’nden bir yıl men edilen sarı-lacivertliler, bu yıl da aynı kaderi yaşayabilir. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe’nin durumunun hâlâ netlik kazanmadığını söylerken, durumun değişebileceğini belirtti.

 

UEFA disiplin müfettişlerinin dosyayı incelediğini belirten Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulübü aklamasına karşın, kesin bir karara varamadıklarını söyledi. İtalyan futbol adamı, “Bu çok karışık bir dosya ve bizim disiplin organlarımız üstünde çalışmaya devam ediyor. Gerçekten çok fazla okunacak şey var, binlerce sayfa…” şeklinde konuştu.

Keyword : Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu haberi , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu oku , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu konusu , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu hakkında , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu manşeti , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu perde arkası , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu olayı , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu son dakika , Infantino'dan Fenerbahçe Yorumu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com