21.07.2012 - 07:40
Okunma (1207)
Yorum (0)
Paylaş

18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?...

18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?...

 

MEB 18 yönetmelikte düzenleme yaptı

 

MEB tarafından değişikliği yapılan 18 kadar yönetmelikteki değişiklikler 21/07/2012 Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

 

Değişiklikler genellikle kamuyounda 4+4+4 yasası olarak bilinen 6287 sayılı kanun maddelerinin uyarlaması şeklidne olmuştur. Büyük bir kısmında da ilkokul, ortaokul ayrımlarına gidilmiştir.

 

Bu değişiklik kamuoyunun beklediği düzenlemelerden uzaktır. Çünkü geçici olarak ihtiyaca cevap verse de gelecekte sorunlar yaşanması muhtemeldir. Gerek bakanlıkça yapılan açıklamalar gerekse toplantılarda dile getirilen bir çok açıklamada daha geniş değişiklikler yapılması öngörülüyordu. Örneğin taslağı bile yayımlanan Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, çok tartışılan eğitim kurumları yönetici atama yönetmeliği, Öğretmenlerin atama ve yer değiştirme yönetmeliği... Kaldı ki MEB'in yayımladığı il içi yer değiştirme kılavuzu dahi dayanağı olan yönetmeliğin yeterli gelmediğini ortaya koymuşken bu değişikliklerin yeterli gelmesi mümkün değildir.

 

 

 

Keyword : 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... haberi , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... oku , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... konusu , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... hakkında , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... manşeti , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... perde arkası , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... olayı , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?... son dakika , 18 MEB Yönetmeliğindeki Değişiklik, Neyi Düzenliyor?...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com