19.07.2012 - 17:11
Okunma (1538)
Yorum (0)
Paylaş

Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi!

Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi!

Fenerbahçe, Egemen transferinden sonra Beşiktaş'ın Kapısını Yine Çaldı...

 

Star gazetesi'nin haberine göre;Fenerbahçe, Beşiktaşlı Fernandes için ortamı yeniden ısıtmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, Egemen'i aldıkları ezeli rakiplerinden bir başka ismi almak için düğmeye basarken, Siyah-Beyazlı takımda kalmak istemediği öğrenilen Portekizli star için cazip bir teklif hazırladılar.

 

Öncelikle yıllık 1.2 milyon euroya oynayan Fernandes'e 2.8 milyon euroluk öneri götüren Kanarya, Beşiktaş'a da bonservis için 5 milyon euronun yanı sıra takas için Bienvenu ve Özer'i teklif ettiler. Fernandes yönetime ücretine zam için başvururken, aksi halde takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Bu arada Fener'in Portolu Rolando'ya 7 milyon euro önerdiği, ama kulübün reddettiği öğrenildi.

Keyword : Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! haberi , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! oku , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! konusu , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! hakkında , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! manşeti , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! perde arkası , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! olayı , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi! son dakika , Fenerbahçe'den Beşiktaşa Çılgın Fernandes Teklifi!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com