19.07.2012 - 16:19
Okunma (1435)
Yorum (0)
Paylaş

Netaş'tan Özel Durum Açıklaması

Netaş'tan Özel Durum Açıklaması

 

300 lira seviyesinden 150 liraya kadar düşen Netaş'ta açıklama geldi, hisseleri yükselişe geçti

 

Yüzde 900 oranında bedelsiz sermaye artırım kararı sonrası hisseleri 150 lira seviyesinden 300 lira sınırına kadar yükselen Netaş hisselerindeki sert düşüş, bugün yerini yükselişe bıraktı. İlk seans açılıştan sonra yüzde 7 yükselen hisseler 150 liradan el değiştiriyor. Netaş hisselerindeki düşüşün en önemli nedeni olarak bedelsiz sermaye artırımına henüz onay çıkmaması ve ortaklardan gelen yüklü hisse satışı gösteriliyor.

 

Bugün özel durum açıklaması yapan şirket ise tüm hissedarların menfaatinin korunacağının altını çiziyor. Netaş Telekomünikasyon tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi:

 

"17 Temmuz 2012 tarihinde sahip olduğumuz 744.123 B tipi Netaş Telekomünikasyon A.Ş. paylarını Merkez Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde kayıt altına almak üzere bir başvuru yaptık. Bu başvuru ile Mayıs 2012 tarihinde başladığımız ve kayıt altında olmayan tüm B tipi payların MKK nezdinde kayıt altına alma için başlattığımız işlemleri tamamladık. 19 Temmuz 2012 itibarı ile 2.335.133 A tipi ve 816.624 adet B tipi hisse sahibi olarak, şirket içindeki payımız toplam payların % 48.59'unu temsil etmektedir. Halen Netaş Telekomünikasyon A.Ş'nin büyük hissedarı olarak, en önemli önceliğimiz şirketin tüm hissedarların menfaati için uzun vadeli büyüme stratejisini ve uzun vadeli değer yaratma sürecini başarı ile sürdürmesidir. Şirketin ciro ve gelirlerinin büyümesi, hizmet ve ürün yelpazesini genişletmesi, bölgesel olarak müşteri sayısını ve ağını artırması ve yatırımlarının devam etmesi yolunda attığı adımları desteklemek konusunda kararlılığımız ilk günkü kadar kuvvetlidir. Netaş'ın büyümesi yolunda atılan adımların liderliğini yapan şirket yönetiminin bu yönde devam eden tüm çalışmalarını heyacanla destekliyoruz."

 

İşte bu açıklama sonrası Netaş hisselerinde uzun süredir devam eden düşüş yerini yükselişe bıraktı.

 

 

www.borsagundem.com

Keyword : Netaş'tan Özel Durum Açıklaması haberi , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması oku , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması konusu , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması hakkında , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması manşeti , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması perde arkası , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması olayı , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması son dakika , Netaş'tan Özel Durum Açıklaması

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com