17.07.2012 - 18:13
Okunma (1180)
Yorum (0)
Paylaş

MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor

MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor

 

MEB elde edilemeyen Örgün Mesleki ve Teknik Eğitim Süreç ve Sonuç İncelemesi için Veri Toplama Aracı ile CD'sini valiliklere gönderdi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜÎK) ile diğer kurumların istatistiklerinden elde edilemeyen Örgün Mesleki ve Teknik Eğitim Süreç ve Sonuç İncelemesi için Veri Toplama Aracı ile CD’sini valiliklere gönderdi.

 

MEB Rehberlik ve Denetim Başkanlığının yazısında belirtilen Örgün Mesleki ve Teknik Eğitim Öğretmenlerinin 2009 - 2012 yolları arasında mesleki gelişimleri için katıldıkları eğitim faaliyetleri ortalamasına ait bilgilerin okul müdürlüklerince tablonun eksiksiz ve titizlikle doldurularak gönderilmesi istenmektedir.

 

A. Rasim Asker

Keyword : MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor haberi , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor oku , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor konusu , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor hakkında , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor manşeti , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor perde arkası , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor olayı , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor son dakika , MEB Elde Edilemeyen Bilgileri İstiyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com