16.07.2012 - 18:09
Okunma (1068)
Yorum (0)
Paylaş

Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek

Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek

Batı bölgelerinde 40 dereceyi bulan sıcaklıklar poyrazla birlikte düşecek. Sıcaklıkların Marmara'da 10 derece birden düşmesi bekleniyor.

5 gündür etkili olan aşırı sıcak hava dalgası, Batı'yı terk ediyor. Kuzey Avrupa üzerinden esecek kuvvetli poyraz, bu geceden başlayarak hissedilen sıcaklığı Marmara'da 10, Ege'de 7 derece düşürecek.

 

Yarın Balıkesir, Çanakkale, Bozcaada, Çeşme açıklarında fırtına da bekleniyor. Batı’da rüzgarlar cumaya kadar kuvvetli esmeyi sürdürecek.

 

Günlerdir sıcaklıktan kavrulan İstanbul aşırı sıcakların son saatlerini yaşıyor. Bu gece rüzgar çıkacak, sıcaklık 4 derece, hissedilen sıcaklık ise 9 derece düşecek, yarın hissedilen sıcaklığın 25-26 derecelerde olması bekleniyor.

 

İstanbul ve Marmara genelinde bazı ilçelerde yağmur geçişleri de olacak. İzmir ve Çeşme'de 40 dereceyi bulan sıcaklıklar yarın 33-34 dereye inecek. Serinlik veren rüzgarlar batıda 3 gün kalacak.

 

Anadolu genelinde ise aşırı sıcaklar devam ediyor. Erzurum 32, Malatya 40, Şanlıurfa 45, Trabzon 33 derece.

 

Ramazan'ın ilk 3 günü rüzgarlar hızını azaltacak ve sıcaklık yeniden yükselecek ama sonraki günlerde yeniden düşüşler bekleniyor.

Keyword : Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek haberi , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek oku , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek konusu , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek hakkında , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek manşeti , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek perde arkası , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek olayı , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek son dakika , Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com