16.07.2012 - 18:05
Okunma (1658)
Yorum (0)
Paylaş

Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak...

Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak...

 

Yeni eğitim sistemiyle ortaokulu bitiren her öğrencinin zorunlu olarak liseye gidecek olması, Milli Eğitim Bakanlığını ek tedbir uygulamaya sevk etti.

 

Yeni eğitim sistemiyle ortaokulu bitiren her öğrencinin zorunlu olarak liseye gidecek olması, Milli Eğitim Bakanlığını ek tedbir uygulamaya sevk etti. Okul terk ve sınıf tekrarlarının yoğun olarak yaşandığı 9. sınıf için MEB Projeler Grup Başkanlığı bir proje hazırladı. “Ortaöğretime Uyum Eğitim” isimli projeye göre, 9. sınıf öğrencilerine yönelik, eğitim öğretim yılı başlangıç haftasından bir hafta önce, üç gün süreli bir uyum programı gerçekleştirilecek. Projenin genel hedefi, ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerine, eğitim yılı başında okulun fiziki, sosyal ve idari birimlerini, kurallarını, işleyişini tanıtmak ve ortaöğretime hızlı ve etkili bir uyumu sağlamak.

 

TÜRKİYE

Keyword : Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... haberi , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... oku , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... konusu , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... hakkında , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... manşeti , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... perde arkası , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... olayı , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak... son dakika , Lise Birler Okula Bir Hafta Erken Başlayacak...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com