15.07.2012 - 06:49
Okunma (1181)
Yorum (0)
Paylaş

Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak

Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak

 

 

 

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Okullar Hayat Olsun Projesi Yaz Etkinlikleri konulu yazı yayımladı.

 

Valiliklere gönderilen yazıda; Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında eğitim hizmetlerinin sunulmasında hayat boyu öğrenmenin toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde çalışmalar sürdürüldüğünü, bu kapsamda ilköğretim öğrencilerinin yaz tatilinde zamanlarını değerlendirmek amacıyla öğrenmeye yönelik yaz etkinliklerinin düzenlenmesi istenmektedir.

 

Yaş grupları dikkate alınarak 7 yaş ve üzerinde okula devam eden çocuklara yönelik düzenlenecek yaz etkinliklerinin içerikleri merkezlerce hazırlanacaktır. Etkinliklerin içerikleribirçok faaliyet alanını kapsayan bir program olarak düzenlenecek ve herhangi bir modüler program kullanılmayacaktır. Etkinliğin azami süresi 120 saat olup merkezler ihtiyaçlara göredüzenlemeler yapabilecektir. Etkinlikler "belgesiz" olarak düzenlenecek, e-YAYGINsistemine girişleri yapılacaktır.

 

Yaz etkinlikleri programında farklı etkinlikler "Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan Alanlar ile Mezun Oldukları Yüksek Öğretim Programları ve Aylık Karşılığı Okutacakları Derslere ilişkin Esaslar" a ilişkin Talim ve Terbiye Kurulu'nun Kararına göre öğretmeni bulunanların ilgili öğretmenlerce, öğretmeni bulunmayanların ise, alanına en yakın uzman veya usta öğretici tarafından verilmesi istenmektedir.

Keyword : Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak haberi , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak oku , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak konusu , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak hakkında , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak manşeti , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak perde arkası , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak olayı , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak son dakika , Öğrenciler Yaz Etkinliklerine Alınacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com