15.07.2012 - 06:45
Okunma (1271)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

 

İl içi-il dışı yer değiştirmeler ve özür grubu atamaları ne zaman yapılacak?

 

 

Edindiğimiz bilgilere göre il içi yer değiştirme duyurusu 16/17/18 Temmuz'da, il dışı yer değiştirme duyurusu Ağustos'un ilk haftasında, özür grubu atamaları ise Ağustos'un 3. haftasında duyuruya çıkacak ve 40 bin yeni öğretmen atamasından önce tüm yer değiştirme işlemleri tamamlanacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığının öğretmen atama ve yer değiştirme planı şimdilik bu şekilde hesap edildi. Ancak bu bilgiler ve tarihler resmi bir bilgi olmayıp sadece MEB Kurmaylarından alınan planlama bilgileridir.

 

 

Kamuoyuna duyurulur...

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? haberi , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? oku , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? konusu , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? hakkında , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? manşeti , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? perde arkası , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? olayı , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? son dakika , Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri ve Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com