14.07.2012 - 05:06
Okunma (1128)
Yorum (0)
Paylaş

E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır

E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır

 

Öğrencilerimizin E - okul kayıtları yapılmadan İlkokul Kurumları yönetmeliği ve Ortaokul Kurumları yönetmeliğinin ivedi olarak çıkarılması gerekmektedir. Mevcut İlköğretim kurumları yönetmeliğine göre 66 ayını dolduran çocuklarımızın velileri isterlerse çocuklarını okula göndermeyebilir. Bu konuda velilerin hazırladığı dilekçe sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırıyor. İşte detaylar...

 

Milli Eğitim Bakanlığının 4+4+4 sistemine geçmesi ile beraber 66 ayını dolduran öğrencilerimiz sağlık raporları dışında ilkokul birinci sınıfa kaydedilecektir.

 

Bakan DİNÇER'in, 66 ayını dolduran tüm öğrencilerimizin sağlık raporları dışında okullara kaydının yapılacağını defaten açıklamasına rağmen 4+4+4 sistemine tepkili bir kesimle beraber çocuğunu 66 aylıkken okula göndermek istemeyen veliler sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenerek İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 15. maddesine göre hazırlanmış bir dilekçeyi sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar.

 

İlköğretim kurumları yönetmeliğinin 15. maddesine göre yaşca 72. ayını dolduran ancak bedenen gelişmemiş öğrenciler için veli beyanı esas alınarak bir dilekçeyle öğrenciler ana sınıfına kaydolabiliyorlardı.

 

 

İşte bu sebepten ötürü okullarımıza öğrencilerimizin e okul üzerinden kayıt işlemleri yapıldığı anda aşağıdaki dilekçeleri binlerce veli okullaranına verecekler.

 

İşte bu sebepten ötürü öğrenci kayıtları başlamadan, İlkokul Kurumlar Yönetmeliği ve Ortaokul kurumlar yönetmeliğinin ivedi olarak çıkarılması gerekmektedir.

 

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün bir an önce yönetmelikleri çıkarması gerekmektedir.

 

 

Keyword : E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır haberi , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır oku , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır konusu , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır hakkında , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır manşeti , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır perde arkası , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır olayı , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır son dakika , E-Okul Kayıtlarından Önce Bu Yönetmelikler Çıkmalıdır

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com