12.07.2012 - 16:16
Okunma (2536)
Yorum (0)
Paylaş

İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi

İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi

 

İlksan üyelerine verilen kredide kefil istenmekteydi. İlksan bu konuda çok eleştiri almaktaydı. İlksan yönetim kurulu başkanı Tuncer YILMAZ tabandan gelen bu sese kulak verdi ve İkraz yönetmeliğinde değişikliğe gitti.

 

İkraz Yönetmeliğinin “Genel Şartlar” başlıklı 5 inci maddesinin f ve g bendi gereği; Sandığımızdan kefilsiz olarak ikraz kullanmak isteyecek üyelerimiz, toplam faizli borcu üzerinden Kefalet Sigortası kapsamına dahil olarak ikraz kullanabileceklerdir.

Bu kapsamda ikraz kullanacak üyelerden, ikrazın toplam faizli tutarı üzerinden Damga Vergisi, ikraz hayat sigortası ve Kefalet Sigortası Primi kesintisi yapıldıktan sonra ikraz banka hesap numaralarına aktarılacaktır.

 

Kefalet Sigortası kapsamında ikraz kullanacak üyelerin düzenleyeceği belgeler;

1-Borçlunun imzaladığı ve kurum amirinden onaylı ikraz istek form ve taahhütnamesi,

2-Borçlunun onaylı maaş bordrosu,

3-Borçlunun nüfus cüzdan fotokopisi,

4-İkraz hayat sigortaları bilgilendirme formu,

5-Kredi Kefalet Sigortası formu,

6-Borçlunun İmza sirküleri formu,

 

İKRAZ BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÜYELERİMİZİN, YUKARIDA BELİRTİLEN BELGELERİ EKSİKSİZ HAZIRLAYIP POSTA YOLUYLA İLKSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDERMESİ GEREKMEKTEDİR.

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi haberi , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi oku , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi konusu , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi hakkında , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi manşeti , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi perde arkası , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi olayı , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi son dakika , İlksan'da Kefilsiz Kredi Dönemi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com