10.07.2012 - 16:41
Okunma (1321)
Yorum (0)
Paylaş

Kadınlar Neden Alışverişi Sever

Kadınlar Neden Alışverişi Sever

Kadınların alışverişe olan düşkünlüklerinin nedenleri...


İLETİŞİM

Kadınlar alışveriş yapmayı hem mağaza içinde hem de aldıkları şeyler dolayısıyla sosyal ilişkiler kurmalarını sağlayan bir faaliyet olarak görüyor. Dost sohbetlerinde bu konuda konuşulacak çok şey var.

GÜVENLİK

Kadınlar gerçekleştirdikleri alışverişlerin ailesi sevdikleri ve değer verdikleri kişilerin iyiliği için önemli olduğunu düşünüyor. Aslında iyi bir alışveriş kadını güçlü hissettiriyor diyebiliriz.

Alışverişte ziyaret ettiği mağazalarda yaşadığı o hissiyat ile bir yaşam standartı olduğunu hissediyor ve bunu sevdiklerine de yaşatabileceği düşünce ona iyi geliyor.

SOSYAL İFADE

Kadınlar alışveriş yapmayı bir sosyal ifade şekli olarak algılıyor ve bu durumun alışveriş yaptığı yerlerin özelliğinden nasıl etkilendiğini ortaya koyuyor. Meyveyi manavdan aldığımızdaki hissiyat ile yan köşedeki minik mahalle marketinden aldığımızdaki hissiyat farklıdır. Biliriz ki manav bu iş için çalışmaktadır meyve ve sebzelerin tazeliği güven veriri fakat diğeri için aynı şey geçerli değildir. Dolayısı ile manavdan alışveriş yapmak bizim sağlığımıza önem verdiğimizi gösterir.

OYUN

Kadınlar alışveriş yapmayı eğlenceli bir faaliyet olarak görüyor.

DEĞİŞİKLİK

Kadınlar alışveriş yapma faaliyetini günlük rutin yaşamlarından çıkan ve onlara değişiklik sunan bir faaliyet olarak görünüyor.

Keyword : Kadınlar Neden Alışverişi Sever haberi , Kadınlar Neden Alışverişi Sever oku , Kadınlar Neden Alışverişi Sever konusu , Kadınlar Neden Alışverişi Sever hakkında , Kadınlar Neden Alışverişi Sever manşeti , Kadınlar Neden Alışverişi Sever perde arkası , Kadınlar Neden Alışverişi Sever olayı , Kadınlar Neden Alışverişi Sever son dakika , Kadınlar Neden Alışverişi Sever

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com