10.07.2012 - 16:25
Okunma (1431)
Yorum (0)
Paylaş

Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor

Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor

Branşı sınıf öğretmeni olmayan sınıf öğretmenlerine kendi branşlarına geçiş hakkı tanınacak.

 

 

 

Sınıf öğretmenlerin norm fazlası olması Milli Eğitim Bakanlığını harekete geçirmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı çok kısa sürede branşı sınıf öğretmenliği olmayan sınıf öğretmenlerine kendi branşlarına geçmesi için fırsat tanıyacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı yapacağı bu branş değişikliğiyle de norm fazlası olan sınıf öğretmenlerine yer açmaya çalışıyor.

 

İşte Milli Eğitim Bakanlığından sitemize gönderilen o mail;

 

Daha önce sınıf öğretmeni olarak atanmış fakat asıl branşı farklı olan sınıf öğretmenlerine asıl branşlarına geçiş hakkı verilmesi beklenmektedir. Ayrıca, Okula başlama yaşının 66 aya düşürülmesiyle okula yeni alınacak öğrenci sayısı bir önceki yılın çok üstünde olacağı için, sınıf öğretmenlerinde norm fazlası sayısı fazla olmayacaktır. Onun için sınıf öğretmenlerimizin mağdur olması söz konusu olmayacaktır. İyi günler diliyoruz.

 

Milli Eğitim Bakanlığı -

 

MebPersoneli.Com / Özel Haber

Keyword : Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor haberi , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor oku , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor konusu , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor hakkında , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor manşeti , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor perde arkası , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor olayı , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor son dakika , Sınıf Öğretmenlerine Branş Değişikliği Geliyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com