09.07.2012 - 18:38
Okunma (1117)
Yorum (0)
Paylaş

Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol

Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol

MEB yayımladığı yazı ile Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okullara kurulan ekipmanların teslim alınması hususunda uyardı.

 

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü yazı yayımlayarak Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okullara kurulan ekipmanların teslim alınması hususunda dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyardı.

 

Müsteşar Yardımcısı Birol Ekici imzası ile yayımlanan yazıda; eğitimde Fatih Projesi kapsamında 3.657 Orta Öğretim Okuluna Bilgi Teknoloji Malzemelerinin Satın Alınması ihalesi sözleşmelerinin Vestel Dijital A.Ş ile BETA Ofis Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş ile imzalandığı belirtilmektedir.

 

Söz konusu sözleşmeler gereği ilgili firmaların okullarda kurulumlara başladığı, muayene kabul işlemleri îl Millî Eğitim Müdürlüğünde Eğitimde Fatih Projesinden sorumlu şube müdürü koordinasyonunda, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütüleceği. Eğitimde Fatih Projesi Kapsamında gerçekleşen kurulumların yerel muayene kabulleri Millî Eğitim Bakanlığına ait internet adresindeki Muayene Kabul Modülünden yapılması gerekmektedir.

 

İl ve îlçe Millî Eğitim Müdürlüklerinin, yerel şartları da dikkate alarak muayene kabul işlemlerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayacak tedbirleri almaları, ayrıca muayene kabul işlemleri için Muayene Kabul Modülü ve iki sayfa olarak "MUAYENE KABUL İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR" başlığı ile ekte yer alan dokümandaki bilgiler doğrultusunda Muayene Kabul Komisyonlarının yazılı ve sözlü olarak bilgilendirmesi istenmektedir.

 

Türk Eğitim-Sen

Keyword : Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol haberi , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol oku , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol konusu , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol hakkında , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol manşeti , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol perde arkası , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol olayı , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol son dakika , Fatih Projesi Ekipmanlarını Teslim Almada İzlenecek Yol

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com