07.07.2012 - 05:42
Okunma (1086)
Yorum (0)
Paylaş

Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı

Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı

 

Mehmet Görmez, Niğde Üniversitesi'ne inşa edilen caminin açılışını yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Niğde Üniversitesi'nin Kampüsü'ne inşa edilen caminin açılışında, her üniversiteside mutlaka mabedin olması gerektiğini söyledi.

38 üniversitede cami inşaatının devam ettiğini belirten Görmez şöyle devam etti:

"Üniversitelerimizin kampüsünde, mutlaka mabet olmalı. Az önce de ifade ettiğim gibi Harward, Oxford, Cambridge gibi dünyanın bütün büyük üniversitelerin, bütün bölümlerinin kapıları bir mabede açılır. Bu bütün dünyada böyledir. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 38 üniversite kampüsünde cami inşaatımız var.. İnşallah yakın zamanda diğer üniversitelerimizin kampüsünde inşa edilen bu mabetlerimizin de açılışını gerçekleştiririz. Bunu çok önemsiyoruz. Hiçbir üniversite asla mabetsiz olmamalı."

Keyword : Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı haberi , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı oku , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı konusu , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı hakkında , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı manşeti , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı perde arkası , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı olayı , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı son dakika , Hiç Bir Üniversite Mabetsiz Olmamalı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com