06.07.2012 - 02:37
Okunma (1087)
Yorum (0)
Paylaş

Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap...

Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap...

 

 

 

TES : Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa göndermiş olduğumuz yazıda, Personel Genel Müdürlüğünce yapılan “2011 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Kadroları İçin Unvan Değişikliği Sınav Duyurusu”nu hatırlatarak “Unvan Değişikliği Sınavı”nın yapılması ve 4 yıldır devam eden mağduriyetlerin giderilmesi husussunda talepte bulunmuştuk.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığının 22.06.2012 tarih ve 28555 sayılı cevabi yazısında, 652 sayılı MEB Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bakanlığın kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklarının yeniden düzenlendiği ve yeni oluşturulan birimlerde istihdam edilecek olan personelin unvanları ile bu unvanlardaki kadro sayılarının yeniden belirleneceği, bu nedenle 2011 yılı Unvan Değişikliği Sınavı’nın iptal edildiği, 652 sayılı KHK’ye göre mevzuat düzenleme çalışmalarının devam etmekte olduğu bildirilmiştir.

Keyword : Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... haberi , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... oku , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... konusu , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... hakkında , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... manşeti , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... perde arkası , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... olayı , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap... son dakika , Görevde Yükselme Sınavı Yazısına Meb’den Cevap...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com