01.07.2012 - 07:47
Okunma (1199)
Yorum (0)
Paylaş

İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor

İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı eğitiyor

 

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, canlı yayında İsrail'in Güney Kıbrıs'ta PKK militanlarını eğittiğini iddia etti.

 

 

 

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! HERKES İNGİLİZCE KONUŞUYOR. NASIL MI? TIKLAYIN!

 

KKTC Cumhurbaşka Derviş Eroğlu, A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nın konuğu oldu.

 

TÜRKİYE İLE HAREKET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

1 Temmuz 'da Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı 'nın Kıbrıs Rum Kesimi 'ne geçmesinin ardından, Türkiye ve KKTC'nin yol haritasının ne olacağının, konuşulduğu programda Derviş Eroğlu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Eroğlu, Kıbrıs Rum Kesiminin tek başına Avrupa Birliği'ne alınmasının büyük bir hata olduğunu belirtirken, bundan sonraki süreçte de Türkiye ile birlikte hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

 

İSRAİL, KIBRIS'TA 3 BİN PKK'LIYI EĞİTİYOR

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 'nden canlı yayınlanan programda İsrail-Türkiye gerginliğine de değinen Derviş Eroğlu, İsrail'in Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki PKK kamplarında 3 bin PKK militanına askeri eğitim verdiğini, şu ana kadar eğitimden geçen 15 bin PKK 'lının da Kandile gönderildiğini ileri sürdü.

 

İSRAİL-RUM TATBİKATI TÜRKİYE'YE KARŞIYDI

 

KKTC Cumhurbaşkanı, Derviş Eroğlu, geçtiğimiz aylarda Akdeniz 'de gerçekleşen İsrail-Kıbrıs Rum Kesimi tatbikatının da Türkiye'ye karşı gerçekleştirildiğini belirtti.

 

İSRAİL GÜNEY KIBRIS'A GEMİLERLE SİLAH TAŞIYOR

 

Güney Kıbrıs'tan İsrail'e, İsrail'den de Kıbrıs Rum Kesimi'ne gemilerle silah taşındığına dikkat çeken Eroğlu, Avrupa Birliği 'nin Rumlar 'a göz yummasını eleştirdi.

 

RUSYA, RUMLARLA SURİYE 'YE YARDIM EDİYOR

 

Derviş Eroğlu, Rusya'nın Kıbrıs Rum kesimi üzerinden Suriye 'ye ciddi manada silah yardımı yaptığına dikkat çekerken, "Suriye'nin Türk Savaş uçağını düşürecek bir teknolojiye sahip olmasını da Rusyaya bağlıyorum" dedi.

 

 

habervaktim

Keyword : İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor haberi , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor oku , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor konusu , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor hakkında , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor manşeti , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor perde arkası , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor olayı , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor son dakika , İsrail Kıbrıs'ta PKK'lı Eğitiyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com