01.07.2012 - 07:27
Okunma (1437)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek

Öğretmenle​rin Paraları İade Edilecek

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen 28 Şubat’ın kirli atmosferinde çeşitli nedenlerle memuriyetlerine son verilenlerin yeniden mesleğe dönüşüne öncülük etmişti. 1999-2005 yılları arasında çeşitli disiplin cezalarıyla memuriyeti sona erenlerin,  22 Haziran 2006 tarihli “5754 sayılı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile haklarındaki disiplin cezaları bütün sonuçları ile ortadan kaldırılmış ve mesleğe iade edilmişlerdi. Açıkta geçirdikleri süreler için SGK’ya müracaat eden mağdurlara 5-6 yıllık bir süre için 24 bin ile 30 bin arasında borçlar çıkarılmış ve ödemeleri için 2 yıl süre tanınmıştı. Mağdurların yeniden mağdur edilmemesi için Eğitim Bir Sen'in sürdürdüğü girişimler sonuç verdi.

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in eski Genel Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ın mağduriyetin giderilmesi için hazırladığı kanun teklifi önceki gece Meclis’te kabul edilerek yasalaştı. Düzenlemeye göre, 23 Nisan 1999 ile 22 Haziran 2006 tarihleri arasında kurumlarından ilişiği kesilen memurların ödenmeyen sigorta primleri, ilişiği kesilen kurumlar tarafından ödenecek.

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek haberi , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek oku , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek konusu , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek hakkında , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek manşeti , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek perde arkası , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek olayı , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek son dakika , Öğretmenlerin Paraları İade Edilecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com