01.07.2012 - 07:23
Okunma (1237)
Yorum (0)
Paylaş

Rotasyon Çok Yakında!

Rotasyon Çok Yakında!

Toplantı tutanağı sayın Bakanımızın takdirlerine sunulacak. Alınan kararların uygulanması ile ilgili son kararı sayın Bakanımız verecek.

 

Bugün sendika temsilcileri ile MEB’in yetkililerinin yaptığı toplantıda şube müdürlerini ilgilendiren önemli kararlar alındı. Öncelikle 76. Maddeden şube müdürü ataması yapılmaması hususunda sendika yöneticileri görüşlerini ilettiler. Ayrıca şube müdürlüğü için açılacak hizmetiçi eğitimden kursundan önce sınav yapılması kararı alındı. Şube müdürlerinin yer değiştirmesi ile ilgili de sendikaların Türk Eğitim Sen hariç diğerlerinin görüş birliğinde olduğunu tutanaklardan gördük. Yalnızca Türk Eğitim Sen farklı bir tavır sergiledi. Bunun nedeni ise Türk Eğitim Sen’in rotasyona karşı genel duruşudur. Her türlü yönetici rotasyonuna karşı çıkmaktadır. Zorunlu yer değiştirmelerden önce isteğe bağlı yer değişikliğinin yapılması yönünde sendikalar taleplerini ilettiler. Şube müdürleri yönetmeliğinin çıkmasının gecikmesinin nedeni ise il müdür yardımcılığının KHK'de yer almamasıdır. Toplantıya katılanlar ile yaptığımız görüşmeden çıkardığımız izlenim yer değiştirmenin bu yıl için rafa kaldırılmadığı yönündedir.

 

Toplantı tutanağı sayın Bakanımızın takdirlerine sunulacak. Alınan kararların uygulanması ile ilgili son kararı sayın Bakanımız verecek.

 

 

UEYDER

Keyword : Rotasyon Çok Yakında! haberi , Rotasyon Çok Yakında! oku , Rotasyon Çok Yakında! konusu , Rotasyon Çok Yakında! hakkında , Rotasyon Çok Yakında! manşeti , Rotasyon Çok Yakında! perde arkası , Rotasyon Çok Yakında! olayı , Rotasyon Çok Yakında! son dakika , Rotasyon Çok Yakında!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com