29.06.2012 - 19:09
Okunma (1262)
Yorum (0)
Paylaş

Google'dan Süper Gözlük

Google'dan Süper Gözlük

5.'si Düzenlenen GOOGLE I/O Konferansı Başladı.En Büyük Süpriz Project Glass Gözlükleri Oldu

 

Google’ın bu yıl beşincisi düzenlenen yıllık gelişim konferansı Google I/O dün başladı. Google, teknoloji dünyasının beklentilerini boşa çıkarmayarak hem ürün hem de yazılım alanında birçok yenilik sundu.

 

Günün kahramanları, mobil cihazlar için kullanılan işletim sistemi Android’in en son versiyonu olan Jelly Bean (Android 4.0), Nexus 7 tablet bilgisayar, Nexus Q Android bilgisayar ve Google Now bilgilendirme uygulama yazılımı bulunuyor.

 

Ancak konferansın en büyük sürprizi, kesinlikle Google’ın artırılmış gerçeklik deneyimi sunan Project Glass gözlükleri ve bu gözlüklerle yapılan canlı tanıtım oldu.

 

Google’ın özel projelerini ürettiği X Laboratuvarı’nın ürünü Project Glass. Google’ın kurucularından Sergey Brin’e göre, bu gözlük geleceği değiştirecek.

Keyword : Google'dan Süper Gözlük haberi , Google'dan Süper Gözlük oku , Google'dan Süper Gözlük konusu , Google'dan Süper Gözlük hakkında , Google'dan Süper Gözlük manşeti , Google'dan Süper Gözlük perde arkası , Google'dan Süper Gözlük olayı , Google'dan Süper Gözlük son dakika , Google'dan Süper Gözlük

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com