29.06.2012 - 03:19
Okunma (1402)
Yorum (0)
Paylaş

Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler !

Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler !

 

'ETÜT VE BESLENME OKULLARI BELLİ BİR SINIFIN İMTİYAZIYDI'

 

 

 

Etüt okullarının kapatıldığı yönünde medyada çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Milli Eğitim Bakanı Dinçer, etüt okullarının kapatılmayacağını söyledi. Etüt ve beslenme okullarının yapısı itibariyle anne ve babaları çalışan çocuklardan ancak kurayla alınabilen bir eğitim yapısına sahip olduğunu dile getiren Bakan Dinçer, uygulamayı belirli bir sınıfa ayrılmış imtiyaz olarak gördüğünü ve doğru bulmadığını aktardı. Dinçer şöyle konuştu: "Çok açık bir şekilde bu kadar çok dersliğe, yeni yapılanmaya ihtiyacımız olduğu dönemde seçkinci bir yapının ve imtiyaz sunacak bir yaklaşım tarzının doğru olmadığı kanaatindeyim."

 

Etüt ve beslenme okullarına mevcut sistemle kayıt yaptıran öğrencilerin aynı şartlarda eğitimini tamamlayacağını açıklayan Bakan Dinçer, artık bu okulların ilköğretim yada ilkokul olarak tanımlandığını kaydetti.

Keyword : Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! haberi , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! oku , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! konusu , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! hakkında , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! manşeti , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! perde arkası , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! olayı , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler ! son dakika , Bakan Dinçer'den Etüt Beslenme Okulları İle İlgili Şok Sözler !

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com