27.06.2012 - 02:44
Okunma (1173)
Yorum (0)
Paylaş

Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ?

Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ?

4+4+4 yeni eğitim sistemiyle sınıf öğretmenlerinin ek ders saati 15’ten 10 saate düşebilir.

 

 

 

 

MEB’in düzeltmesi gereken binlerce sorun arasından sonra şimdi de öğretmenlerin maaş karşılığı ders ve ek ders ücretleri hakkındaki esasları da yenilemesi gündeme gelmesi gerekmektedir. Aksi halde sınıf öğretmenlerinin ek dersi velilere kalmış gibi gözüküyor.

 

Örneğin birinci sınıfta zorunlu olmayan ve velinin isteğine bağlı olarak okutulacak olan Serbest Etkinlikler Dersinin bulunmadığı birinci sınıfta haftalık ders saati 26 saat olacaktır. Bu durumda 18 saat maaş karşılığı derse girmek zorunda olan sınıf öğretmeni hazırlık planlama dahil sadece 10 saat ek ders ücreti ile karşı karşıya kalacaktır. Şu anda ise 15 saat ücret almaktadır.

 

Bu ve benzeri düzenlemelerin yapılması gerekmektedir ama bakalım Bakanlık hangi sorunları yeni eğitim öğretime yetiştirebilecek.

 

 

 

 

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? haberi , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? oku , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? konusu , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? hakkında , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? manşeti , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? perde arkası , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? olayı , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ? son dakika , Sınıf Öğretmenlerinin Ek Dersi Düşer mi ?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com