27.06.2012 - 02:37
Okunma (1184)
Yorum (0)
Paylaş

Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor

Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor

Fast food yiyecekler ile beslenme alışkanlığı, hızlı yaşam temposu sebebi ile doğdu ve sonra da bir endüstri ve yaşam tarzı haline geldi.

Bugün özellikle ülkemizde bu tip beslenme, okulöncesi çocuklara kadar inmiş durumda. Fast food tipi beslenme, yüksek enerjili, kalorili ve besleyici değeri yeterli olmayan bir beslenme biçimi. Keymen İlaç Pazarlama Müdürü ve eczacı Duygu Yılmaz yaptığı açıklamada vitamin ve mineral düzeyi düşük, karbonhidrat ve tuz oranı yüksek bu tür yiyecekler ile beslenenlerde hipertansiyon, şişmanlık, diyabet ve pek çok sindirim sistemi hastalığının yanı sıra vitamin-mineral eksikliği problemleri de görüldüğünü söyledi.

Keyword : Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor haberi , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor oku , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor konusu , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor hakkında , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor manşeti , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor perde arkası , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor olayı , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor son dakika , Fast Food, Vitamin Eksikliğine de Yol Açıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com