27.06.2012 - 02:36
Okunma (1213)
Yorum (0)
Paylaş

Mucize Meyve Bulundu

Mucize Meyve Bulundu

 

Mucize’nin Doğu Karadeniz Şubesi; Sadece Haziran’da Taze Bulunabilen Meyve: Yaban Mersini

 

Ülkemizde sadece Doğu Karadeniz bölgesinde ve Haziran ayında yetişen yaban mersini'ni denediniz mi? Hiçbir yağ, kolesterol ya da sodyum içermeyen Yaban Mersini birçok faydasının dışından kilo vermeye de yardımcı!1 su bardağı yaban mersininde toplam sadece 80 kalori bulunmakta olup, dünyada uygulanan birçok kilo verme programında daha sağlıklı zayıflama için kullanılır.

 

Ailenizle birlikte Yaban Mersini tüketmeniz için tam 8 önemli neden:

 

1.Kan şekerini düzenler: Düzenli Yaban Mersini tüketenlerde tüketmeyenlere göre daha regüle kan şekeri salgılanmaktadır.Kan şekerini dengeler.

 

2.Yaban mersini zayıflamaya yardımcı sağlıklı bir meyvedir: Amerikalı bilim adamları yaban mersini gibi meyvelerin yağ hücrelerinin oluşmasını engellediğini ve var olanları eritmeye yardımcı olduğunu belirtiyor.

 

3.İdrar yollarını temizler: Çoğu idrar yolu enfeksiyonuna E. Coli olarak bilinen bir bakteri neden olur, idrar yoluna yapıştığından idrarla da atılamamaktadır. Yabanmersini ise doğal antibiyotik özelliği ile idrar yolunu bu bakteriden temizleyebilmektedir.

 

4.Görme kaybına faydalı: Makula dejenerasyonu, katarak, miyop, göz kuruluğu hatta enfeksiyonlara karşı koruyabilmektedir.

 

5.Beyin sağlığını ve hafızayı güçlendirir: ABD'deki Cincinnati Üniversitesinden bir grup bilim adamı yaptıkları araştırmanın sonunda araştırmaya katılanların öğrenme kapasitelerinde ve sözel hafızalarında önemli gelişmeler gözlemdi.Bilim adamları, yılda yarım litre yaban mersini suyu tüketmenin dahi hafızayı güçlendirmeye yetebileceğini belirtti.

 

6.Kalp hastalıklarından korur: Lif oranının yüksek ve antioksidanlardan zengin olması nedeniyle özellikle LDL kolesterol seviyesini düşürücü özelliğe sahiptir.

 

7.Sindirim sistemini düzenler: Lif içeriği nedeniyle sindirim sistemini düzenler, kabızlık problemi olanlarda faydalıdır. Ayrıca içeriğindeki bakır ve fruktoz nedeniyle sindirimi hızlandırır.

 

8.Kanserden korur: Pterostilben, ellagic asit gibi kansere karşı koruyucu içeriğiyle ayrıca C vitamininden de zengin olmasıyla özellikle kolon, rahim ve karaciğer kanserine karşı faydalıdır.

 

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

Karadeniz'de özenle yetiştirdiğimiz yaban mersinini taze olarak kapınıza ulaştırıyoruz. Taze meyve satışı sadece Haziran ayı içerisinde olan Yaban Mersini'ni denemek isteyen herkese ulaştırmak amacındayız. Bu yüzden sadece telefonla sipariş vererek bu ürünü kapınıza kadar getirebilirs

Keyword : Mucize Meyve Bulundu haberi , Mucize Meyve Bulundu oku , Mucize Meyve Bulundu konusu , Mucize Meyve Bulundu hakkında , Mucize Meyve Bulundu manşeti , Mucize Meyve Bulundu perde arkası , Mucize Meyve Bulundu olayı , Mucize Meyve Bulundu son dakika , Mucize Meyve Bulundu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com