25.06.2012 - 06:09
Okunma (1027)
Yorum (0)
Paylaş

Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı

Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı

 

 

 

 

 

Suriye tarafından düşürülen Türk savaş uçağının yerinin tespit edildiği iddia edildi.

 

Suriye ordusu tarafından uluslararası sularda vurularak düşürülen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F4 tipi 'Phantom' keşif uçağının enkazına ulaşıldığı bilgisi geldi.

 

Malatya'dan havalandıktan bir süre sonra Hatay'ın güney batısında Suriye sahiline 13 mil uzaklıkta düşürülen Türk uçağının enkazının yeri tespit edildi.

 

TRT'ye konuşan Avrupa Yayın Birliği'nden kaynaklar, uçağın enkazının ve fırlatma koltuklarının Akdeniz'de 1000 ila 1300 metre arası bir derinlikte bulunduğunu söyledi.

 

Uçaktaki pilotları arama çalışmalarının ise Türk ve Suriyeli kurtarma ekipleri tarafından koordineli olarak sürdürüldüğü belirtiliyor.

 

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı haberi , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı oku , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı konusu , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı hakkında , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı manşeti , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı perde arkası , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı olayı , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı son dakika , Düşürülen Uçağın Enkazına Ulaşıldı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com