19.06.2012 - 03:24
Okunma (1398)
Yorum (0)
Paylaş

Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir...

Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir...

 

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte İlköğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin üç haftalık mesleki çalışma dönemi başlayacaktır. Ancak Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın Ek Ders Görevi başlıklı 6/3. Maddesi uyarınca öğretmenlerimiz bu çalışmaların sadece iki haftalık kısmı için ek ders ücreti alabilecek, görev yaptıkları bir haftalık süreye karşılık ise kendilerine ücret ödenmeyecektir.

 

Bu nedenle ya mesleki çalışma sürelerinin de iki hafta ile sınırlandırılması ya da söz konusu kararda gerekli düzenlemenin yapılması ve ücretlerin tam ödenmesi hususunda Türk Eğitim-Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazdık.

Keyword : Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... haberi , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... oku , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... konusu , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... hakkında , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... manşeti , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... perde arkası , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... olayı , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir... son dakika , Seminer Çalışmasında Ücretler Tam Ödenmelidir...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com