14.06.2012 - 02:51
Okunma (1565)
Yorum (0)
Paylaş

Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın!

Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın!

Kavurucu sıcaklar yurdu etkisi altına almaya başladı.

Ani gelen yüksek sıcaklıklarla birlikte Meteoroloji'den bir uyarı geldi. Meteoroloji, "Özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00 - 16.00 saatleri arasında dışarı çıkmaktan kaçınmaları gerekmektedir" diye uyardı.

Serin geçen mayıs ayının ardından aniden gelen sıcaklar bunalttı. Meteoroloji, ülke genelinde etkili olan yüksek hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar etkili olacağını duyurdu.

Nemle birlikte hissedilen sıcaklıklar çok daha fazla olacak. Yetkililer güneş çarpmasına karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji'nin internet sitesinden yaptığı açıklamada sıcaklıkların "Mevsim normallerinin iç kesimlerde 8 ila 10, diğer bölgelerde 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir" denildi.

10.00-16.00 ARASI DIŞARI ÇIKMAYIN

Meteoroloji ayrıca sıcaklık nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı: "Bu hafta boyunca yurt genelinde beklenen yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı; özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00–16.00 saatleri arasında, güneşte kalma süresinin en aza indirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınması gerekmektedir."

Keyword : Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! haberi , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! oku , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! konusu , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! hakkında , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! manşeti , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! perde arkası , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! olayı , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın! son dakika , Bu Saatlerde Sokağa Çıkmayın!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com