13.06.2012 - 03:51
Okunma (1805)
Yorum (0)
Paylaş

MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti

MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti

 

Bugün, uzaktan eğitim kapsamında okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine video konferans sistemiyle hitap eden Milli Eğitim Bakanı Dinçer öğretmen maaşlarının az olduğunu belirterek, bu konuda elinden gelen tüm çabaları göstereceğini kaydetti.

 

 

 

Bakan Dinçer öğretmen maaşlarının az olduğunu belirterek, bu konuda elinden gelen tüm çabaları göstereceğini kaydetti.

 

 

 

Geçtiğimiz haflatarda MEB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Hikmet Çolak “Bugüne kadar bir defada yapılan atamaların üzerinde Ağustos ayında bir atama yapılacak” demiş hem de teklife sürpriz bir madde ekleyeceklerini belirtmişti. Hikmet Çolak “Şu anda öğretmen ataması konusunda kanun teklifi hazırlanıyor. Sayı veremiyoruz ama bugüne kadar bir defada yapılan atamaların üzerinde Ağustos ayında bir atama yapılacak” demişti.

 

 

 

Ardından geçtiğimiz hafta Van’ın Erciş İlçesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Çağrı Merkezi’nin açılışına katılan Bakan Dinçer, atama bekleyen öğretmen adaylarına müjde vererek, Ağustos ayında 40 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı.

 

 

 

Bugün ise uzaktan eğitim kapsamında okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine video konferans sistemiyle hitap eden Milli Eğitim Bakanı Dinçer öğretmen maaşlarının az olduğunu belirterek, bu konuda elinden gelen tüm çabaları göstereceğini kaydetti.

 

Tüm bu süreci analiz ettiğimzde Bakanlığın 2. sürprizinin “EK ÖDEME” olacağını tahmin etmek güç olmasa gerek.

 

 

 

Eğitim camiası olarak Sayın Bakan’dan birazda güzel haberler beklemekteyiz.

 

 

 

Keyword : MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti haberi , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti oku , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti konusu , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti hakkında , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti manşeti , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti perde arkası , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti olayı , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti son dakika , MEB Ek Ödeme Sürprizini İşaret Etti

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com