13.06.2012 - 03:12
Okunma (1722)
Yorum (0)
Paylaş

Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek

Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek

Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman, 18 Haziran'dan itibaren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Haliç Köprüsü'nde tadilat yapılacağını söyledi.

Karaman, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 aşamalı olarak gerçekleştirilecek çalışmalar boyunca, 3 şeridin trafiğe kapatılacağını belirtti. Trafikte herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için yoğunluğun en az olduğu dönemi seçtiklerini dile getiren Karaman, İstanbullulardan sabırlı olmalarını istedi. İki köprünün çelik tabliyesi, izolasyonu ve asfalt bölümleri bakıma alınacak. 2009 yılında yaşanan sel baskınlarıyla gündeme gelen Ayamama Deresi'nin ıslahı da çalışmalar kapsamına alındı. Karaman, Boğaziçi Köprüsü'nün de önümüzdeki yıl tadilata alınacağını sözlerine ekledi.

 

Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman, Ortaköy'deki Karayolları Dinlenme Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayamama Deresi'nde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Çalışmaların 18 Haziran'da başlayacağını ifade eden Karaman, 24 saat aralıksız devam edecek çalışmaların 17 Eylül 2012 tarihinde tamamlanmasını öngördüklerini belirtti. Mehmet Karaman'ın verdiği bilgilere göre çalışmaların tamamı 24 saat üzerinden 3 vardiya esasına göre sürdürülecek. FSM Köprüsü'ndeki çalışmalar 4 aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Her aşamada 3 şerit trafiğe kapatılacak. Köprüdeki mastik asfalt ve üstyapı yenileme çalışmalarında, her aşamada 3 şerit trafiğe kapatılacak. Haliç Köprüsü'nde ise 5 aşamalı olarak yapılacak çalışmalarda ana köprüde çalışılırken ilave köprüler ile alternatif yollardan, ilave köprülerde çalışılırken ise ana köprü ile alternatif yollardan trafik akışı sağlanacak. Çalışmalar süresince metrobüs hattı sürekli açık tutulacak. Ayamama Deresi'nde 2009 yılında yaşanan sel felaketini hatırlatan Karaman, burada yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Ayamama ıslah çalışmalarının yapılacağı Mahmutbey Kavşağı'nda bazı şeritlerin trafiğe kapatılacağını aktaran Karaman, kapatılacak şeritler için servis yollarının kullanıma açılacağını dile getirdi.

Keyword : Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek haberi , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek oku , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek konusu , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek hakkında , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek manşeti , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek perde arkası , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek olayı , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek son dakika , Fatih Tadilata Alınıyor Onarım 3 Ay Sürecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com