13.06.2012 - 02:51
Okunma (1761)
Yorum (0)
Paylaş

Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders...

Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders...

 

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın Bakanlar Kurulu’na sunmaya hazırlandığı yabancı dil sayısı 13 olarak belirlendi.

 

Müfredatta en göze çarpan seçmeli yabancı diller ise İmam Hatip’ler dışındaki okullarda da öğretilmesi planlanan Arapça ve Osmanlıca ile Kürtçe olacak. Yeni eğitim sistemi 4+4+4’ün ikinci 4’ünde yani 5’inci sınıfından başlamak üzere 12’nci sınıfa kadar Arapça seçmeli ders olarak eğitim verilmesi planlanıyor. 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren isteyen öğrenciler yabancı dil olarak Arapça’yı seçebilecek. MEB, Osmanlıca dersini de seçmeli ders olarak müfredata ekliyor.

 

STAR

Keyword : Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... haberi , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... oku , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... konusu , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... hakkında , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... manşeti , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... perde arkası , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... olayı , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders... son dakika , Osmanlıca Ve Arapça Seçmeli Ders...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com