13.06.2012 - 02:39
Okunma (2139)
Yorum (0)
Paylaş

400 Bin İşsiz Öğretmen Var

400 Bin İşsiz Öğretmen Var

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde, "5+1 Eğitim Meslek Grubu" tarafından "Atanamayan öğretmenlerin sorunları" ile ilgili düzenlenen toplantıya katıldı.

 

 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada ”Atanamayan öğretmenler” sorununun Türkiye’nin gündeminde olmaya devam edeceğini, parti olarak konuyu çeşitli platformlarda gündeme getirdiklerini söyledi.

 

”Sorunu aşmak için siyasi anlayışımızı değiştirmek zorundayız” diyen Kılıçdaroğlu, ”Siyasi anlayış değişmezse, siyasal bakış açısı değişmezse bu sorun yine çözülmez. Bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz?

 

İnsan odaklı, çocuk odaklı yeni bir siyasal anlayışı egemen kılacağız” ifadelerini kullandı. Köftecilik yapan, Milli Piyango bileti satan atanamayan öğretmenler olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: ”21. yüzyılda bir ülkede işsiz öğretmen var ve bunların sayısı 400 bini aşmak üzere derseniz, çağdaş dünyaya anlatamazsınız bunu. Çünkü kimse inanmaz, böyle bir şey mümkün değil derler ama bizim ülkemizde mümkün.”

Keyword : 400 Bin İşsiz Öğretmen Var haberi , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var oku , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var konusu , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var hakkında , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var manşeti , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var perde arkası , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var olayı , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var son dakika , 400 Bin İşsiz Öğretmen Var

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com