27.01.2012 - 08:24
Okunma (1714)
Yorum (0)
Paylaş

İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu

İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu

Yıldırım, ''Eskiden delikli demir çıktı mertlik bozuldu derdik, şimdi internet çıktı, hem mertlik bozuldu hem güvenlik yok oldu'' dedi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye Barolar Birliği ve Bilgi Güvenliği Derneğince Litai Otel'de ortaklaşa düzenlenen Siber Güvenlik Hukuk Çalıştayı'nın açılışında yaptığı konuşmada,''Bilişim suçlarıyla ilgili müstakil bir hukuk sistemini mutlaka oluşturmalıyız'' dedi.

En büyük tehdidin farkındalığın geç oluşması olduğuna dikkati çeken Yıldırım, ''Bu tehditlere karşı siber güvenlik alt yapımızı geliştireceğiz. Bunun için yasal düzenleme lazım, farkındalık lazım, tatbikat lazım'' diye konuştu.

Yıldırım, ''Bilişimin aslında demokrasiyi geliştiren, şeffaflığı artıran,hesap verilebilirliği daha fazla hale getiren bir alandır, ancak sanal ortamda savunmasız kalırsanız her türlü tehditle muhatap olursunuz'' dedi.

Keyword : İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu haberi , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu oku , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu konusu , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu hakkında , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu manşeti , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu perde arkası , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu olayı , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu son dakika , İnternet Çıktı Mertlik Bozuldu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com