02.06.2012 - 19:27
Okunma (10363)
Yorum (0)
Paylaş

Saç Rengini Korumanın Yolları

Saç Rengini Korumanın Yolları

Saçlarınızı boyattıktan sonra renginin kalıcı olmasını sağlayan öneriler...


SAÇ SERUMU

İster geçici boya kullanıyor olun, isterseniz kalıcı boya, saç serumu ile saç renginizi kolayca koruyabilirsiniz. Eğer saçınıza biraz parlaklık vermek ve saçınızı nemlendirmek istiyorsanız açık renkli bir serum kullanmalısınız. Böylece saç renginiz sabitlenir. Uzmanlar saç serumu ile kendi saç renginiz ve boya rengi arasında yumuşak bir geçiş yaparak, saç diplerinizin göz batmasını önleyebileceğinizi söylüyor.

DOĞAL BOYA

Malum kalıcı boyalar ile sık sık dip boyası yaptırmanız gerekiyor. Bunun yerine organik boyaları tercih etmeniz daha akıllıca. Uzmanlar, organik boyalar yıkandıkça saçınızdan akacağı için, saç diplerinizin daha az dikkat çekeceğini söylüyor. Eğer saçınızda şuanda kalıcı boya varsa, saçınız uzadıkça diplerine doğal boya yapabilirsiniz.

GECE BAKIMI

Cildimiz gibi saçımızda bakım ister. Saç rengini korumanın en önemli püf noktası, saçları düzenli olarak nemlendirmektir. Bu nemlendirme işlemi için de en uygun zaman dilimi gecedir. Uyurken saçınız nemlendiriciyi daha iyi çeker ve daha etkili olur. yalnız nemlendiriciyi saç diplerinize sürmeyin. Ve nemlendiriciyi sürdükten sonra saçınızı topuk yaparak uyuyun.

MASKELİ BAKIM

Saçınıza haftada bir kez B Vitamini ve UV koruyucuları içeren bir saç maskesi yapın. Böylelikle saç renginizin solmasına yol açan çevresel faktörlere karşı saçınızı koruma altına almış olursunuz.

Keyword : Saç Rengini Korumanın Yolları haberi , Saç Rengini Korumanın Yolları oku , Saç Rengini Korumanın Yolları konusu , Saç Rengini Korumanın Yolları hakkında , Saç Rengini Korumanın Yolları manşeti , Saç Rengini Korumanın Yolları perde arkası , Saç Rengini Korumanın Yolları olayı , Saç Rengini Korumanın Yolları son dakika , Saç Rengini Korumanın Yolları

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com