02.06.2012 - 19:12
Okunma (1853)
Yorum (0)
Paylaş

Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor!

Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor!

 

 

 

Temsilcisi hakem heyetinin 4+4′lük teklifine EVET diyen yandaş sendika Memur Sen’in Başkanının seçimlerde AKP’den aday mı olacağı sorusu Ankara’ya bomba gibi düştü.

 

Gerek hükümetin verdiği 3,3+4 ve gerekse verilmeyen ek ödeme konusunda hiçbir sert söylemi bulunmayan ve etkili bir eylemd e ortaya koymayan Memur Sen son olarak Hakem Heyeti’ne gönderdiği temsilcisinin 4+4 teklifine EVET demesiyle kendi üyelerinin gözünde dahi değer kaybetti ve üyelerinin istifası ile sarsıldı. Üyelerinin çoğunluğunun ise Haziran ayındaki temsil yetkisinin ardından istifa edeceği söyleniyor. Özellikle Eğitim Bir Sen’den kopmaların büyük olacağı ve yeni kurulan Aktif Eğitim Sen ile zam sürecinde oldukça etkili bir yöntem takip eden Türk Eğitim Sen‘e geçecekleri konuşuluyor.

 

Memur Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun hükümeti ve Başbakan’ın öğretmenler az çalışıyor, sözlerine rağmen – Başbakan’ı hedef almaması sadece Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer’e bazı sözler söylemesi akıllara Ahmet Gündoğdu’nun AKP’den aday olup olmayacağı sorularını getirdi.

 

AKP’den milletvekili olma hayali olduğu bilinen Ahmet Gündoğdu Başbakan Erdoğan’ı hedef almayarak ve hedef şaşırtarak kendisini milletvekilliğine hazırlıyor, iddiaları Sayın Gündoğdu’nun açıklamaları okundukça rahat bir şekilde anlaşılmaktadır. Başbakan’ın öğretmenleri rencide eden sözlerine dair en ufak bir açıklama yapmayan Gündoğdu, zam konusunda da Erdoğan’ın kesinlikle yanlış bilgilendirildiğini düşündüğünü söyleyerek temsilcisi olduğu memuru korumak yerine gelecekteki milletvekilliği için Sayın Başbakanı korumuştur.

 

Haydi hayırlısı…

 

Kaynak: www.sonkale.org

Keyword : Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! haberi , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! oku , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! konusu , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! hakkında , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! manşeti , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! perde arkası , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! olayı , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor! son dakika , Ankara Kulisleri Bu Haberi Konuşuyor!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com