02.06.2012 - 19:11
Okunma (1803)
Yorum (1)
Paylaş

Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi!

Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi!

 

Eğitim camiası ek dersin kaldırılarak yerine ek ödemenin verilmesini tartışmaya açtı.

 

 

 

 

 

Eğitimciler; Milli eğitim bakanlığında 1988 yılından beri uygulanan ek dersin kaldırılarak yerine ek ödemenin 12 ay üzerinden verilmesini gündeme taşıyor.

 

Pek çok paylaşım sitelerinde farklı zamanlarda dile getirilen bu istek bu günlerde yaygın şekilde tartışılıyor.Hatta net verilmesi gereken rakamlar bile konuşuluyor.

 

 

Okul Müdürlerine 900 TL

 

 

Müdür Yardımcılarına (Başmüdür yardımcılar dahil):750 TL

 

 

Tüm Öğretmenlere girdikleri ders saatine bakılmaksızın:650 TL verilmesinin doğru bir uygulama olacağı açıklanıyor.

 

Yüksek lisansı bitiren ve Egzersiz yapanlara 50 ile 100 TL arasında farklı ödemenin olması gerektiği de söyleniyor.

 

İtibarı ayaklar altına alınan eğitimcilerin itibar kazanmasının bir açılımı olacağı söyleniyor.Hükümetin bu uygulamayı yapmasının zamanının geldiği eğitimciler tarafından dile getiriliyor.

 

Konuyla ilgili olarak Memurlar.biz sitesi olarakta okuyucularımızın görüşlerinin yansıması açısından bir anket düzenledik. Bu ankette kullanacağınız oyların sonucuna göre oluşacak fikri kamuoyunun bilgisine sunacağız.Anket için sitemiz anasayfasından oy kullanabilirsinziz.

 

Ek ders uygulamsının kaldırılıp yerine ek ödeme getirildiğinde eğitimin veriminin artıp pek çok tartışmanın biteceği de belirtiliyor.Karızması çizilen yetkili sendikanın ve tüm eğitim sendikalarının bu öneriyi gündemlerine taşıyarak bir an önce kamuoyu oluşturulması eğitimciler tarafından bekleniyor.

Keyword : Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! haberi , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! oku , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! konusu , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! hakkında , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! manşeti , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! perde arkası , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! olayı , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi! son dakika , Al Ek Dersi, Ver Ek Ödemeyi!

funda arslan
04.06.2012 - 20:57
Misafir

bence bu ek ödeme olmalı.sayın başbakanımız 15 saat çalıışıyorlar.diyor.ders varda girmedik miöğretmende 5 e kadr okulda olsun.danışmanlık yapsın.öğrencilere boş zamanlarında o ödeme olsun.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com