30.05.2012 - 00:52
Okunma (1781)
Yorum (0)
Paylaş

Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor

Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor

 

 

Her türlü görevlendirmeler 15 Haziranda son bulacak

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, binlerce okul yöneticisine "telekonferansla" hitap etti.

 

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer geçici görevlendirmeler konusunda net ve kesin konuştu. E-konferans yoluyla eğitim yöneticilerine seslenen Dinçer: “Eğitim Sisteminde en önemli şey adalettir. Adalet istiyorsanız bana destek verin. Geçici görevlendirmeler adaletsizliktir. Hak ve doğru neyse onu yapacağım.” dedi.

 

Dinçer 15 Hazirandan itibaren hiçbir şekilde geçici görevlendirme yapmayacaklarını ve geçici görevde olanların da derhal yerlerine döndürüleceğini ifade etti. Dinçer geçici görevlendirmeler konusundaki tavrı için Kayseri milli eğitim müdürü Erdoğan Ayata’nın görevlendirmesini sona erdirdiğini örnek gösterdi.

 

Sayın Bakan olaya verdiği önemi vurgulamak için sözlerine şu ifadeleri ekledi: “Sağlık, Eş ya da başka özrü olan kişiler yaptıkları işlerde bu durumları biliyorlardı. Herkes kadrosunun bulunduğu yerde görevine devam edecek.”

 

 

Bakanın konuşmasından bazı başlıklar şöyle;

 

Kayıt döneminde bağış alınmayacak, parayı veliler toplayacak. Geçen yıl ben size bağış almayın demedim, kayıt döneminde almayın dedim. Genelgelerimi iyi okuyun.

 

Müdürün görevi okulu eğitim öğretime hazırlamaktır, kantinle, spor salonu ile, araba parkıya uğraşmak değildir.

 

Yönetici ve öğretmenler haziran ve eylül, gerekirse dönem içinde hafta sonları sürekli eğitime alınacaklar, kendilerini yetiştirmeleri konusunda eğitim verilecek.

 

Okullarda öğrencinin öğrenciye, öğretmenlere karşı şiddet var, bunu önlemek için sevgi ve saygı eğitimi verilmeli, adalet kavramı kazandırılmalıdır.

 

Kılık kıyafet serbest olacak, çocukların kıyafetlerine karışılmayacak, saçın uzun olmasına izin verilecek, öğrencilerin kılık kıyafette küçük kaçamaklar yapmasına göz yumulacak,

 

Servis ve kantin çalışanları için güvenlik soruşturması yapılacak,

 

Uyuşturucu, alkol ve sigara bağımlılığına karşı önlemler alınacak.

 

Bu yıl rotasyon yapılmayacak, Herkes rahat olsun.

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor haberi , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor oku , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor konusu , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor hakkında , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor manşeti , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor perde arkası , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor olayı , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor son dakika , Tüm Görevlendirmeleri Bitiriyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com