30.05.2012 - 00:48
Okunma (1804)
Yorum (0)
Paylaş

Memursen Yine 4+4 ü Destekledi.

Memursen Yine 4+4 ü Destekledi.

 

Hükümet ve memur sendikalarının bir türlü üzerinde uzlaşamadığı, hatta memurların Türkiye genelinde bir günlük iş bırakma eylemine gitmesine neden olan zam pazarlığında kritik bir karar daha geldi. Hükümet’in 2012 için yüzde 3.5+3.5 olarak belirlediği zammı memur sendikalarının karşı çıkmasının ardından son karar Hakem Heyeti’ne bırakılmıştı. Fakat Hakem Heyeti de memurun beklentisine karşılık veremedi.

 

0.5 PUANLIK ARTIŞ

Memurlardan oluşan heyet, Hükümet’in son teklifinin üzerine iki dönem için 0.5′er puanlık ilave yapılmasını kararlaştırdı. Hakem Heyeti’nden çıkan kararla memura yapılacak zam oranları 2012 yılı için için 4 + 4, 2013 yılı için ise 3+3 olarak belirlendi.

 

MEMURSEN KATILMAKDA DİRENDİ.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu’nda sendikaların taleplerinin değerlendirilmediğini söyleyerek, kararın bakanlar kuruluna sevk edilmesi için Memur-Sen’e kurulun bugünkü toplantısına katılmama çağrısında bulundu. Ancak Memur-Sen Hakem Kurulu toplantısına katılacağını açıklayınca, Türkiye Kamu-Sen ve KESK de toplantıya katılma kararı aldı.

 

Haber Kaynağı: www.personelmeb.net

 

 

 

 

Keyword : Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. haberi , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. oku , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. konusu , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. hakkında , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. manşeti , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. perde arkası , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. olayı , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi. son dakika , Memursen Yine 4+4 ü Destekledi.

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com